Voorwoord

Zoals je weet ben ik verplicht om duidelijkheid te verschaffen over de gegevens die ik van jou verzamel en hoe ik daarmee omga.

Het begint al met het aangeven wat de identiteit van mijn bedrijf is. Even nog in het kort: ik, Monica Millar, verklaar hierbij dat ik zang en pianolessen in en buitenshuis geef aan kinderen en volwassenen en daarnaast organiseer ik allerlei muzikale projecten.

Het verzamelen van gegevens

Tijdens de lessen maak ik altijd geluidsopnames van de lessen. Deze zijn geweldig om thuis mee te oefenen. Je leert op deze manier ook hoe jouw stem klinkt in het echt (dus zoals het publiek het hoort). Verder is het een geweldige tool om je vooruitgang te beoordelen, in één les is het verschil met enkele aanpassingen vaak goed te horen en dat werkt erg motiverend.

De opnames blijven op mijn Ipad staan totdat je de volgende keer weer komt, dan overschrijf ik de oude opnames met nieuwe. 

Ik deel alle opnames met jou in Dropbox zodat jij daar gemakkelijk bijkunt.

Uiteraard laat ik de opnames niet aan anderen horen, tenzij ik jou toestemming daarvoor heb gevraagd.

Ik maak nooit video-opnames van de lessen.

Tijdens optredens (door mij georganiseerd) worden er wel eens video opnames gemaakt maar dan geef ik aan het begin van het optreden altijd aan dat dit alleen voor eigen gebruik is. Het is uiteraard niet de bedoeling dat jij ongevraagd op You Tube te zien bent!

Tijdens de lessen maakt ik altijd aantekeningen zodat ik de volgende les precies weet waar we mee bezig waren. Ik maak de aantekeningen vaak met pen en papier in een map maar regelmatig gebruik ik hiervoor ook mijn Ipad. Uiteraard gaan deze aantekeningen alleen maar over zaken die rechtstreeks betrekking hebben op jouw zingen!

Jouw adres gegevens (voor de Facturatie) zijn opgeslagen in mijn online administratie programma.

Voor de rest zijn er bepaalde statische gegevens zoals het aantal kliks op mijn website e.d. Maar ik heb geen inzicht erin wie er op mijn site heeft gekeken.

Beveiliging

Mijn Ipad is met een wachtwoord en met vingerafdruk beveiligd dus een buitenstaander zal niet bij de gegevens kunnen komen.

Voor de online activiteiten zoals Dropbox en ICloud en het administratieprogramma heb ik sterke wachtwoorden.

Meest recente reacties

21.05 | 08:52

Hoi Monica,
Ik heb interesse in de cursus Teaching Kids.
Wanneer start deze?

14.02 | 18:49

Kunt mij helpen aan een estill voice certificaat.

05.10 | 15:58

ík wil graag een proefles. En zou liefst les willen in een groepje. Ik ben 14 jaar.

15.06 | 09:11

Hallo mensen, is er hier een zangeres of zijn er meerdere die mee willen doen met Danser Encore, Vlaamse Versie ? Versterking in Delft nodig

Deel deze pagina